Så här mår Minna Blom idag

 

2011-09-21

 

I januari skrev Amalgamskadefonden i ett insamlingsbrev om Minna Blom och hennes väninna Karin Berglund. I mitten av augusti fick Amalgamskadefonden följande mejl från Minna:

 

Hej Thomas!

Jag är så glad, en bekant till mig som har haft svåra hälsoproblem fick besked för någon vecka sedan att han blivit beviljad amalgamsanering!

 

Helt fantastiskt!


Karin, som du skrev om i samma nyhetsbrev som mig, har precis fått bort sina sista amalgamplomber på eget bevåg, hon är också väldigt glad för den information som Amalgamskadefonden innebär.

 

Själv har jag under sommaren blivit utförsäkrad från Försäkringskassan och arbetat inom kommunens nattpatrull inom hemtjänsten samt som personlig assistent, jag är så otroligt stolt och tacksam för att jag klarar av att arbeta och att saker o ting kan vara så enkelt att utföra. Att det är enkelt att vakna på morgonen, att det inte längre tar emot. Livsviljan har vaknat....

 

Mvh Minna Blom    

 

Vi ringde till Minna för att höra lite närmare med henne om hur hon mår sedan jag skrev om henne i januari.

 

- Det är kalasbra! Jag har ingen ångest eller depression längre. Det enda jag kan känna av numera är att jag kan vara stel och ha ont i ryggen ibland.

 

Minna berättar att hon är i kontakt med flera vänner som står inför amalgamsanering. Hon berättar också om att Karin Berglund blev amalgamfri den 16 augusti 2011. Vi avvaktar nu med spänning på hur Karins hälsa skall utveckla sig.

 

Minna är just nu arbetslös men har kontakt med Arbetsförmedlingen som skall försöka finna en praktikplats som förhoppningsvis kan leda till ett riktigt jobb framöver.

 

För ett jobb vill Minna ha nu. Med i det närmaste full hälsa igen, efter en hemsk period, vill Minna ta revansch i livet.